Gouden producten voor Familiebedrijf Weidenaar tijdens NSM

Ambachtelijke producten voor de supermarkt

De producten van het familiebedrijf worden met name verkocht in de supermarkt en worden nog steeds op ambachtelijke wijze gemaakt. De ambacht van de producten wordt extra bevestigd door de hoge score tijdens deze vak-wedstrijd voor slagers en worstmakers. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele recepten en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen. Dat deze producten niet alleen heel lekker, maar ook van uitzonderlijke kwaliteit zijn, hebben de worstmakers met de behaalde prijzen weer bewezen.

De producten met goud!

De volgende producten zijn bekroond met het predicaat GOUD; Boerenmetworst, Twentse droge worst, Groninger droge worst, Drentse droge worst, Friese turf gerookte droge worst (2x), Weidenaartjes, Kookworst, Fries Grillspek en de Grillworst.

biofriese-thumb-1200-600

“Extra trots zijn wij op het feit dat de Weidenaartjes en het Fries Grillspek ook goud, en de Weidenaartjes zelfs goud met ster, hebben gekregen. Dit zijn twee nieuwe producten waarmee we in 2015 de markt op gaan. Dit is een geweldige bevestiging voor de kwaliteit van de producten”, aldus Lieuwe Weidenaar eigenaar van het familiebedrijf.

Vak-wedstrijd

De N.S.M. vak-wedstrijden gelden als één van de meeste prestigieuze van Nederland. De ambachtelijke producten zijn gekeurd door speciaal geselecteerde keurmeesters uit het bedrijfsleven en docenten uit de vakopleidingen voor Food. Bij deze keuring heeft de jury de producten zeer kritisch beoordeeld op smaak, uiterlijk, presentatie en originaliteit.

blog comments powered by Disqus